Alain Brovist

Nuttige links

nuttige-links

Uit de reacties die ik van verschillende lezers binnenkrijg, blijkt dat er nood is aan financiële informatie samengevat in enkele overzichtelijk artikels waarin u als lezer verschillende nuttige links kan vinden. Daarom zal ik vanaf volgende week telkens een artikel wijden aan een bepaald item.

Per item zal ik een pagina aanmaken waarop jij als lezer, betreft dat bepaald onderwerp, een aantal nuttige links kan terugvinden die je dienstig kunnen zijn bij het beantwoorden van de vragen en problemen waar je mee zit.

Ik zal in een eerste fase de volgende onderwerpen behandelen:

     Help, ik heb schulden.

     Wat kan een schuldeiser doen?

     Alles over de zwarte lijst.

     Lenen in vertrouwen.

     Hoe los ik mijn financieel probleem op.

     Ik hou mijn uitgaven onder controle.

     Wie kan mij helpen ?

     Hoe doe ik aan budgetteren.

     Geld besparen.

     Seks, kopen en gokken.

Wanneer je op het item klikt, kom je automatisch op de pagina met de nuttige links. Aarzel niet om mij te mailen en/of om vragen te stellen.

Tevens zal je deze links ook gemakkelijk kunnen terugvinden bovenaan in de werkbalk bij de items “GELD LENEN” en “GELD BESPAREN” en “ZWARTE LIJST en SCHULDEN”

Ik ben ervoor om je te helpen en om meer uit je (financieel) leven te halen.

Alain Brovist

Spreuk van de week: Wie leent, is een knecht van de man die uitleent. 

 

 

 

 

About author Bekijk alle berichten

Alain Brovist