Alain Brovist

Hoe los ik mijn financiële problemen op ?

Financiële problemen oplossen

Schulden

Schulden, financiële problemen, achterstand van betaling? Hoe je het ook wil noemen, iedereen maakt het wel eens mee. Op het eind van de maand kom je niet rond. Wil je hulp van een professioneel iemand die zegt hoe je uw budget in evenwicht kan houden. Iemand die je vertelt hoe je aan het eind van de maand geld overhoudt? Velen bezochten deze website en wisten uit de problemen te komen.

Huishoudboekje

Geldproblemen verdwijnen niet vanzelf met de tijd. Levenservaring, kennis en vooral niet bij de pakken blijven zitten, maar de pakken open maken en het heft in eigen handen nemen is de boodschap. Maar hoe begin je daar aan. De website van “Budgetplanner helpt je daarbij.

www.budgetplanner.be

Het is belangrijk dat je de oorzaak van je overdreven schuldenlast kent. Vaak vertoont je dagdagelijks leven een te hoog uitgavepatroon. Het loont dus zeker de moeite om een overzicht te maken van uw uitgaven en vaste kosten. Het zal u dan misschien duidelijk worden dat uw GSM factuur te hoog is. Of misschien zet je beter uw verwarming wat lager als u niet thuis bent tijdens de dag. Raadpleeg zeker de volgende website:

Hulp bij schulden

www.eerstehulpbijschulden.be

Weet dat je niet alleen bent. Meer dan 350.000 mensen hebben betalingsachterstanden. 100.000 families zitten in de schuldbemiddeling en 100.000 anderen krijgen een deurwaarder over de vloer. Je bent dus niet alleen. Je hoeft je niet te schamen. Maar doe er wel iets aan. Er zijn in elke provincie verschillende instellingen die je willen helpen als jezelf het overzicht kwijt bent of je dreigt in schulden te raken.

Help ik heb schulden

Bij Quick Krediet krijg je niet enkel een lening. Er zitten ook experts die je deskundige uitleg geven over de manier waarop je best uw financieel probleem oplost. Het kantoor van deze kredietmakelaar is als een Zwitsers zakmes, met heel veel mogelijkheden.

Quick krediet

Voor het oplossen van financiële problemen en het voorkomen van nog grotere catastrofen is het heel belangrijk dat men zelf inziet dat er problemen zijn en dat men tijdig hulp vraagt. 25% van de mensen met zware betalingsachterstanden zeggen geen hulp van familie, vrienden, kennissen, of van professionele organisaties nodig te hebben. Ze denken de problemen zelf op te kunnen lossen. Wat helaas niet is. De meeste consumenten weten zelfs niet hoeveel geld er voor het gezin overblijft na de betaling van de vaste kosten.

www.observatoire- credit.be

Je hebt verschillende leningen lopen en je moet dus elke maand verschillende afbetalingen doen. Uw leningen centraliseren in één nieuwe grote lening is misschien de oplossing. Best vraag je dan zelf eerst de saldi van die leningen. Op die manier leen je niet te veel. Je kent de slogan wel die elke financiële instelling in haar reclame moet vermelden: Let op! Geld lenen kost ook geld.  Want hoe meer je leent, hoe meer je moet terugbetalen. Als je leningen samenvoegt in één nieuwe lening, neem je er best wel al je liggende nog te betalen rekeningen bij. Zo kan je met een propere lei beginnen.

Leningen centraliseren bij Metrofin

About author Bekijk alle berichten

Alain Brovist

1 ReactieGeef een reactie

  • Sinds een half jaar zit ik in schuldbemiddeling. Met mijn schuldbemiddelaar en mijn schuldeisers werd er samen een afbetalingsplan opgesteld. Het blijft enorm moeilijk want er is geen overschot, elke maand blijft het krabben om rond te komen. Maar ik heb nu wel terug een toekomst met zicht op een schuldenvrij bestaan binnen 4 jaar. Aan iedereen die in dezelfde situatie zit zou ik aanraden om hulp te zoeken want die is er wel degelijk.